Sint Janskruid ervaringen

Sint Janskruid ervaringen

Ervaringen met Sint Janskruid?

De ervaringen met Sint Janskruid zijn verschillend maar meestal positief.Janskruid zijn, als je de verschillende berichten op internet en in forums leest, heel verschillend. Het merendeel van de mensen die st janskruid in de één of andere vorm heeft geslikt, is best wel positief. Er zijn relatief weinig negatieve ervaringen. Zo vind je op de gezondheid startpagina, een aantal positieve ervaringen die er op neer komen dat het kruid bij een aantal mensen goed heeft gewerkt bij onrust en spanningen. Positief dus.  In hetzelfde forum staat echter ook een waarschuwing van een deskundige, Sint Janskruid kan een wisselwerking hebben met medicijnen en de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Een waarschuwing die je ook op de verpakking van st janskruid terug zult vinden.  Op het forum vertelt een deskundige dat het kruid de werking van het leverenzym cyP450 tochroom 450 versterkt en dat ervoor zorgt dat een aantal geneesmiddelen sneller worden afgebroken.  Mensen die medicijnen gebruiken en toch st janskruid willen proberen, wordt dan ook altijd geadviseerd contact op te nemen met de huisarts.

Ervaringen Sint Janskruid bij zwangerschap.

Op diverse forums rond zwangerschap, zijn positief geluiden en ervaringen te horen maar ook enkele waarschuwende. Zo wordt er gewaarschuwd dat als je aan de pil bent, je beter geen st janskruid kunt nemen. Ook niet in de vorm van thee bijvoorbeeld. Dit omdat het kruid bijvoorbeeld de werking van de pil kan dien verminderen. Als je zwanger bent of juist niet of wel zwanger wilt worden, oriënteer je dan op het internet en lees de diverse forums.  Als je zwanger bent en onrustig en neerslachting, raadpleeg dan vooral je huisarts wat te doen en ga zelf niet experimenteren met kruiden of medicijnen.

Sint Janskruid en het verdragen van zonlicht.

Op het internet lees je ook op diverse forums dat mensen die dit rustgevende kruid gebruiken, zonlicht minder goed kunnen verdragen. Dat is ook een puntje van aandacht als je overweegt sint janskruid te kopen. Er zijn genoeg mensen die geen negatieve ervaringen hebben met zonlicht en st. janskruid, maar een gewaarschuwd mens geldt voor 2.

Over kruiden en natuurgeneeswijzen in het algemeen.

Kruiden kunnen eigenschappen hebben die de mens kunnen helpen om beter te kunnen slapen, af te kunnen slanken, positiever in het leven te staan of je prettiger te voelen.  Er zijn ook kruiden die helpen tegen ontstekingen, enzovoort. Ook voor een betere spijsvertering helpen bepaalde kruiden.  Kruiden kunnen dus een heilzame werking hebben. Denk ook aan kruiden tegen hoesten.  Daarnaast zijn verse kruiden erg geschikt om een maaltijd nog lekkerder te maken of je eten meer kleur te geven.  De meeste kruiden kan je dagelijks gebruiken en hebben geen invloed op de werking van de medicijnen.  Bij Sint Janskruid is dit dus anders, vandaar dat het zeker de moeite waard is dat gebruikers van dit anti stress kruid, hun ervaringen met elkaar delen.

Sint Janskruid kopen?

Hier vind je een overzicht van alle producten met sint janskruid.

 

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *