Sint Janskruid Jacob Hooy

Sint Janskruid Jacob Hooy

Jacob Hooy sint janskruid

 


Sint-Janskruid van het merk Jacob Hooy

Jacob Hooy heeft waarschijnlijk het grootste aanbod sint janskruid producten.

Niet alleen heeft Jacob Hooy verpakte sint janskruid thee en losse sint janskruiden te koop, de sint janskruid olie met verse wortel van de echinacea purpurea is een ideale basisolie bij een onrustige huid. Deze rijke olie werkt ook nog eens wondhelend.

Voor mensen met een verbrande huid heeft Jacob Hooy een rood maceraat beschikbaar welke samen met calendula en tamanu een perfecte olie is bij een verbrande huid.  Voor de liefhebbers van de aromoatherapie heeft Jacob Hooy een sint janskruid maceraat welke wordt bereid door in een basisolie enige tijd bloemen van de sint janskruid plant te laten weken.

Hier vind je het assortiment sint-janskruid Jacob Hooy

Massageolie met sint janskruid.

Zelf massage olie met st janskruid maken?

Je maakt zelf een heerlijke massage olie of huidolie door bijvoorbeeld in olijfolie of amandelolie sint janskruid bloemen te laten weken en trekken.  Je zult zien dat de olie na enige tijd rood kleurt.

De Jacob Hooy sint janskruid producten staan garant voor een hoge kwaliteit en bescheiden prijs. Je kunt ze online kopen via de website sint-janskruid.com

Jacob Hooy heeft groot assortiment natuur producten.

Jacob Hooy heeft naast St Janskruid producten een groot aanbod natuur producten. Denk aan goudsbloemzalf of voedingssupplementen.

Je vindt de producten van Jacob Hooy op onze website voedingssupplementen shop.nl

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *