Sint Janskruid van A Vogel

Sint Janskruid van A Vogel

A Vogel: Sint Janskruid en Hyperiforce forte, bij neerslachtigheid en lusteloos gevoel.


A Vogel weet al vele jaren dat de kracht van de natuur onovertrefbaar is en heeft vele natuurlijke gezondheidsproducten ontwikkeld.

Niet alleen natuurlijke producten tegen stress, rusteloosheid en slapeloosheid maar ook bijvoorbeeld natuurlijke geneesmiddelen die werken bij prostaatklachten, in de overgang, gewrichtsklachten, hooikoorts, griep en vele andere gezondheidsklachten.

Hier vind je de sint janskruid van A Vogel

Meer natuurlijke gezondheidsproducten van A Vogel.

Het complete assortiment van A Vogel vind je op de voedingssupplementen-shop.nl. Hier kan je behalve de bekende producten van A Vogel ook merken kopen zoals AOV voedingssupplementen, Bloem natuurproducten, Bonusan, Dagravit, Essential Organics en vele andere merken.

Hier vind alle natuur producten van A Vogel.

De oprichter van A Vogel, Alfred Vogel die leefde va 1902 tot 1996 heeft ons een schat aan informatie achtergelaten inzake de kracht van kruiden en de natuur. Hij zag de natuurlijke hulpbronnen als basis voor een gezond leven.In de bossen van de Veluwe liggen de A Vogel tuinen met honderden geneeskrachtige kruiden waaronder Sint Janskruid, De Teunisbloem ( basis voor de teunisbloemolie ),  calendula, hamamelis, valeriaan, echinaforce en vele andere natuurlijke kruiden.  Van deze kruiden worden honderden soorten natuurlijke geneesmiddelen gemaakt. Bijvoorbeeld sint janskruid in combinatie met hyperoforce forte, een probaat middel bij lusteloosheid, lusteloosheid en slapeloosheid als gevolg van “drukte in het hoofd”.

Sint Janskruid van A Vogel als de dagen korter worden.

Als de dagen korter worden, krijgen veel mensen een somber en neerslachtig gevoel.  Veel mensen gaan naar hun werk als het nog donker is en ze komen pas weer thuis als het daglicht al weer weg is.  Met een neerslachtig gevoel als gevolg.

Door de inname van A Vogels sint janskruid en hyperoforce forte, kan dit sombere gevoel wat verlicht worden en ben je beter opgewassen voor de sombere dagen van de winter.  Vooral alleenstaanden kunnen in de winterse en donkere periode last hebben van neerslachtigheid en een zwaar gevoel. Behalve verse sint janskruid en hyperoforece forte bevatten de st janskruid tabletten van A Vogel alleen maar een verdikkingsmiddel en glansmiddel. Je kunt je op een natuurlijke manier wat “lichter voelen”.

Sint janskruid en het gebruik door kinderen.

Ook kinderen kunnen zich in de donkere dagen meer neerslachtig voelen dan anders. Kinderen kunnen ook baat hebben bij de innamen van sint janskruid tabletten van A. Vogel. Op de verpakking van A Vogel staat te lezen dat kinderen van 6 tot 12 jaar de helft van de voorgeschreven dosering moeten gebruiken en ook dat Sint janskruid de werking van geneesmiddelen kan beïnvloeden.

Als je medicijnen gebruikt en sint janskruid wilt kopen en gaan gebruiken, is het wijs de huisarts om toestemming en advies hiervoor te vragen. St janskruid kan de werking van bepaalde geneesmiddelen beïnvloeden.

Dat geldt niet alleen voor de innamen van sint janskruid tabletten of capsules maar ook voor andere geneesmiddelen en oppeppers uit de natuur.

Hier vind je alle merken st janskruid in overzicht

 

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *